Executam placari cu sticla printata sau monoculori pe diferite dimensiuni si grosimi.

Varianta compartimentarilor cu pereti din sticla este aleasa in ultima perioada de tot mai multi arhitecti.

Din dorinta de a personaliza un spatiu ori de a-i crea acestuia o tematica, sau pur si simplu de a alege altceva decat finisajele clasice ale peretilor, arhitectii, au gasit o varianta inovatoare si anume  placarea peretilor cu sticla printata

Balustradele pot fi realizate intergral sau partial din sticla. Acestea pe langa rolul de protectie pe care il confera utilizatorilor din zona delimitata, mai au rolul de a asigura un design deosebit, de a-i reda spatiului o eleganta si de a-l personalize in stilul propriu.

Echipa noastra vine in ajutorul clientilor cu o gama variata de modele pentru usi din sticla.

Panourile si cabinele de dus reprezinta acele spatii delimitate partial sau intergral din sticla, in interiorul unei bai.

Despre  Noi

Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

telefon 0767.885.010

Toggle Bar