Balustradele pot fi realizate intergral sau partial din sticla. Acestea pe langa rolul de protectie pe care il confera utilizatorilor din zona delimitata, mai au rolul de a asigura un design deosebit, de a-i reda spatiului o eleganta si de a-l personalize in stilul propriu.

Balustradele din sticla au castigat tot mai mult teren un ultima perioada, regasindu-se tot mai des in ideile arhitectilor si ale designerilor din toata lumea. Oferim mai multe variante de prindere ale acestora in functie de dorintele si de particularitatea zonei in care se monteaza.

Enumeram cateva metode de prindere: prindere cu fixare pe podea; prindere cu fixare incastrata; prindere cu fixare in lateral; prindere laterala in puncte; prindere pe picioare de sustinere pentru a lasa apa sa se scurga pe sub aceasta;

In functie de modalitatea de prindere se calculeaza si grosimea sticlei.

Mana curenta ce se monteaza la partea superioara a balustrade se poate realiza din mai multe materiale si in diferite forme.

Copertinele se monteaza pentru acoperirea si protectia cailor de acces in cladiri. Pe langa aceasta intrebuintare indeplinesc si functii decorative, contribuind la aspectul general al fatadei unei cladiri. Folosirea unor astfel de solutii inovatoare pot creste valoarea de piata a constructiei d-voastra. Pentru montajul acestor copertine, folosim accesorii rezistente la intemperii durabile in timp cu un design deosebit si nonconformist.

Executam urmatoarele lucrari:

-Balustrade din sticla

-Copertine din sticla

 

 

Cere oferta de pret

Rasfoieste fisierele
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha

    Despre  Noi

    Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

    telefon 0767.885.010

    Toggle Bar