Panourile si cabinele de dus reprezinta acele spatii delimitate partial sau intergral din sticla, in interiorul unei bai. Aceasta solutie este aleasa pentru optimizarea spatiului dar si pentru a-i reda acestuia un design unic si de a personalize in acest fel spatiul respectiv. In comparatie cu cabinele traditionale realizate din plastic, acestea sunt mai rezistente, mai durabile in timp gandite special pentru spatii in care umiditatea este ridicata. Totodata panourile din sticla sau cabinele de dus realizate din sticla se pot intretine foarte usor oferind o igiena adecvata unui spatiu cum este baia.

Echipa noastra realizeaza panouri din sticla printata, colorata, securizata, sablata, clara, in functie de dorintele d-voastra.

Executam urmatoarele lucrari:

-Panouri de dusi din sticla

-Usi de dus din sticla

-Cabine de dusi din sticla

-Panouri de dus din sticla printata

-Panouri de dus din sticla sablata

-Panouri de dus din sticla colorata

-Panouri de dus din sticla clara

 

 

Cere oferta de pret

Rasfoieste fisierele
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha

    Despre  Noi

    Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

    telefon 0767.885.010

    Toggle Bar