Varianta compartimentarilor cu pereti din sticla este aleasa in ultima perioada de tot mai multi arhitecti. Aceasta alternativa ne confera un grad ridicat de eleganta si stil atunci cand alegem compartimentarea spatilor de birouri sau cand dorim de exemplu ca spatial nostru commercial sa atraga atentia consumatorilor asupra produselor expuse.

Peretii din sticla sunt folositi de asemenea pentru a separa doua zone astfel incat sa nu ne simtim sufocati de un perete de zidarie sau de rigips. Lista este lunga in ceea ce priveste alegerea compartimentarilor cu pereti de sticla in defavoarea variantelor clasice.

Sticla folosita este aleasa in functie de cerintele d-voastra si poate fi: satinata total sau cu modele, float, colorata, printata, tratata impotriva radiatiilor UV.

Peretii din sticla se pot realiza in urmatoarele cazuri: compartimentare birouri, spatii comerciale, in locuinte unifamiliale, delimitare spatii pastrand luminozitatea acestora…etc..

De asemenea daca doriti sa va inchideti un balcon sau o terasa astfel incat pe timpul iernii sa puteti incalzi zona respectiva iar vara sa o aerisiti, avem ca solutie peretii glisanti din sticla. Aceasta varianta va ofera posibilitatea de a inchide sau de a deschide zona acoperita cu pereti glisanti, in functie de anotimp.

Executam urmatoarele lucrari:

-Compartimentari cu pereti din sticla spatii de birouri

-Pereti din sticla cu sau fara usa inglobata

-Inchideri balcoane cu pereti glisanti

-Inchideri terase cu pereti glisanti

-Realizare pereti glisanti de orice tip si dimensiune

 

 

Cere oferta de pret

Rasfoieste fisierele
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha

    Despre  Noi

    Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

    telefon 0767.885.010

    Toggle Bar