Executam placari cu sticla printata sau monoculori pe diferite dimensiuni si grosimi. Daca nu stiti ce poza sa alegeti sau de unde sa va inspirati dar si sa va feriti de o eventuala reclamatie pentru dreptul de autor asupra unei poze gasite pe internet, puteti intra pe site-ul www.123rf.com  unde gasiti o multitudine de imagini care sa exprime personalitatea spatiului pe care doriti sa-l amenajati dar si sa indeplineasca cerintele de rezolutie. Daca insa nici pe internet nu gasiti o imagine care sa va satisfaca cerintele, va putem pune la dispozitie un fotograf profesionist care sa raspunda cerintelor d-voastra.

Grosimile de sticla vor fi alese in functie de proiectul d-voastra dar si in functie de criteriile de rezistenta si flexibilitate. Grosimile standard pentru placari cu sticla printata sunt de 4mm, 6mm, 8mm.

Atat calitatea sticlei cat si tratarea acesteia se vor alege in functie de destinatia si intrebuintarea spatiului si a factorilor de influenta din proximitatea peretilor placati cu sticla.

Exemplu la o bucatarie, placarea peretelui in zona dintre blatul mobilierului si corpurile suspendate, vom alege o sticla termorezistenta pentru a nu se sparge la supraincalzirea din zona aragazului.

Executam urmatoarele lucrari:

-placari sticla printata bucatarii

-placari pereti cu sticla printata

-placari pereti cu sticla vopsita

 

Cere oferta de pret

Rasfoieste fisierele
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha

    Despre  Noi

    Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

    telefon 0767.885.010

    Toggle Bar