Echipa noastra vine in ajutorul clientilor cu o gama variata de modele pentru usi din sticla. Usile din sticla se executa in functie de necesitatea si particularitatile spatiului unde vor fi montate. Asadar putem executa usi batante, usi glisante cu diferite prinderi pe conturul acestora, usi din sticla cu toc din aluminiu.

De ce sa alegem o usa din sticla?

Alegem sa montam o usa din sticla pentru mai multe motive si anume: golul prevazut este atipic iar montarea usilor standard realizate din materialele traditionale ar fi imposibila, usile din sticla se pot realiza pentru dimensiuni atipice; pentru a obtine mai multa lumina in zona delimitata de o usa din sticla, daca golul acesteia este singura sursa de patrundere a luminii; dorim sa-i redam spatiului o doza de eleganta si modernism; dorim pesonalizarea spatiului in care locuim,  etc.

 

Executam urmatoarele lucrari:

-Usi glisante

-Usi batante

-Usi din sticla cu toc de aluminiu

-Stical pentru usi (printata, sablata sau colorata)

 

 

Cere oferta de pret

Rasfoieste fisierele
Size limit for each file is 5.00 MB
    captcha

    Despre  Noi

    Cu o vasta experienta dobandita in decursul anilor, firma noastra produce si comercializeaza piese din sticla sau intervine asupra produselor din sticla cum ar fi: sticla printata, panouri din sticla printata cu decupaje, tratare termica sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsita, panouri din sticla, parapeti din sticla, pereti din sticla, placari pereti cu sticla, balustrade si copertine din sticla, usi din sticla, panouri si cabine de dus din sticla.

    telefon 0767.885.010

    Toggle Bar